MUŞ / MALAZGİRT - Malazgirt 1071 İmam Hatip Ortaokulu

May

öğretmen ve öğrencilerimizle dini gün ve gecelerde okul içi-dışı günün anlam ve önemini belirten programlar yapıldı.

May

Sınava girecek 8.sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile irtibatı sağlanarak koçluk sistemi uygulandı.

May

Öğrencilerimiz günümüz şair ve yazarlarını araştırıp elde ettikleri bilgilerle hem sınıf ortamında hem de okul koridorlarını şair ve yazar eserlerini süsleyerek diğer öğrencilerin bilgi sahibi olmalarını sağladılar.

Nis

Öğrencilerimizle beraber çiçekler saksıda yetiştirilerek arkadaşlarına hediye etmeleri sağlandı

Nis

40 Kavram,40 Ayet ,40 Kavram, 40  Hadis, 40 Şair ve 40 Şiir  kamsamında şiirler okundu.

Nis

Rehber öğretmenleri tarafından tüm öğretmenlere mentörlük ve öğrenci koçluğu eğitimi verildi.

Nis

Çocuk ve genç psikolojisi ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili konulu bir kitap okunarak tartışma ve akıllı tahtada bilgilenedirme yapıldı.

Nis

Her öğrencinin bir öğrencinin bir fidanı olsun çalışması kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle beraber okul bahçesine fidanlar dikildi.

Nis

Öğrencilerimizin çizim  yeteneklerini sergiledikleri hayal dünyalarına katkı sağlamak amacıyla karikatür yarışması düzenlendi.

Nis

Öğrenciler imam hatip okulların geçmişi ve vizyonu hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlandı.

Nis

Okul aile işbirliği içersinde öğrencilerin seviyelerini değerlendirerek sınava hazırlık konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Okulumuzda öğremen ve yöneticilerimizle işbirliği içerisinde eğitimde yapılan farklı etkinlik ve uygulamalarla öğrencilerin motivasyonu artırıldı.

Mrt

Okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutuyoruz ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlıyoruz.

May

Okulumuz koridor panoları özlü söz, şiir ve edebiyatla ilgili çeşitli etkinliklerle donatılarak edebiyat sokağı oluşturulur. Öğrencilerimizi koridorda boş duvarlar yerine özlü söz, şiir ve edebiyatla ilgili çeşitli etkinliklerle donatılı duvarlar karşılıyor olacak. Eğitim ortamında ki fiziki imkanlar öğrencilerin öğrenmesine büyük katkı sağlamakta bundan dolayı panolarımız her ay farklı temalarla değiştirilerek zenginleştirilmeye devam ediyor.

May

Sanat ve Spor dolu Bir Hafta. Okulumuz öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırlamış olduğu resimler İlçe Kaymakamımızın da katılımlarıyla resim sergimizde sergilendi. Tüm protokol ve davetlilerin ilgiyle gezdiği resim sergimiz büyük begeni topladı. Bir hafta süren okul futbol turnuvası sonucu şampiyon olan 8/C sınıfı futbol takımı kupalarını tüm öğrencilerinde alkışları eşliğinde büyük bir sevinçle aldılar.