MUŞ / MALAZGİRT - Malazgirt 1071 İmam Hatip Ortaokulu

Nis

İLÇEDE YAPILAN OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA İLÇE 2'Sİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE EMEK VEREN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ABDURRHİM KOCATAŞ 'I TEBRİK EDER BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİZ.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN İDARECİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Muş Alparslan Üniversitesinden okulumuza gelen Doç.Dr Bünyamin Sarıkaya öğrencilerimize Tübitak hakkında seminer verdi.Sayın hocamıza emeklerine sağlık kendisine okul adına teşekkür  ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu projesi kapsamında 5-B Sınıf öğretmeni Sinem ÇELEBİ Hocamız öğrencilere İsim-Şehir Oyununu oynatırdı. Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu projesi kapsamında 6-F Sınıf Öğretmeni Öznur Aytekin KAYA  hocamız öğrencilerine  Körebe Oyununu oynattırdı.Hocamıza Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu projesi kapsamında 6-A Sınıf öğretmeni İsmet ÇALIŞKAN Hocamız öğrencilere Scrabble Kelime Oyunu Oynatırdı. Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolasıyla okulumuzda tatbikat yapıldı.

Haz

Son sınıf öğrencilerimize Üniversite ve bölümleri hakkında bilgi verildi.

Haz

Okulumuzda geleneksel oyun ( körebe ,çelik çomak ,beş taş ve.) şenlikleri düzenlendi.

Haz

Öğrencilerin yorum ve muhakeme gücünü artırması amacıyla, öğrencilerimizle Meslek Dersleri ile alakalı Soru Çözüm Saati uygulaması gerçekleştirildi.

Haz

Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimizi öğrencilerimizle beraber yad edildi.

Haz

Okulun fiziki mekanlarında öğrencilerimizle İslam Medeniyeti Koridoru oluşturuldu.

May

Okulumuzda Ramazan Ayında '' Ramazan Sandığı'' uygulaması hayata geçirilerek öğrencilerimizde sorumluluk bilinci oluşturuldu.

May

Okul dışında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri öğrencilerle tartışıldı ve çözüm bulunma çalışıldı.